Få fler kunder till din klinik med Vården.se

 

Vården.se är Sveriges största samlingsplats för legitimerad vård och hälsa. Vi arbetar hårt för att lyfta legitimerade utövare inom estetik- och skönhetsvård. Vårt mål är att kunden ska känna sig trygg och genom oss hitta legitimerade behandlare som levererar kvalitativa och säkra behandlingar. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig få fler kunder till din klinik? Boka en kostnadsfri genomgång med oss redan idag.

Varför ska du synas på Vården.se?Nå ut till fler kunder!
Fler och fler besökare på Vården.se uppger ett ökat intresse för legitimerade behandlare inom skönhetsbranschen. Genom att låta din klinik synas på Vården.se kan du därför nå ut till ännu fler potentiella kunder.
  Syns tillsammans med andra legitimerade behandlare!
Det viktigt med trygg vård, särskilt inom estetik- och skönhetsbranschen. Därför har vi bara legitimerade behandlare på vår sajt.
  Ökad synlighet online!
Vi optimerar innehållet på din sida på Vården.se så att fler kunder hittar till din klinik. Det gör vi genom att skriva sökordsoptimerade texter och ta fram bokningsmöjligheter för dina behandlingar. 

 

Skincare academy presentation

"Våra kunder ska känna sig trygga när de väljer oss. Därför syns vi på Vården.se tillsammans med andra kliniker som har legitimerade behandlare."

Bessie Salas Lundmark, Leg. sjuksköterska
Skin Care Academy

Skin care academy behandlingar

Det här får du som kund hos Vården.se

En unik sida på Vården.se med bilder, SEO-anpassade behandlingstexter och möjlighet för kunder att lämna omdömen.

En automatisk koppling till ditt bokningssystem.

Kontinuerlig uppföljning med en analys om ert resultat samt förslag på förbättringar.

 

Boka kostnadsfri genomgång!

Boka in ett möte med oss så berättar vi mer om hur Vården.se kan hjälpa dig att nå nya kunder.

 
Vården.se är Sveriges största samlingsplats för legitimerad vård. Varje månad har vi över 600 000 besök på vår hemsida. Att bli kund hos oss hjälper din klinik att nå ut till nya patienter. Beroende på bokningssystem erbjuder vi en rörlig ersättningsmodell, vilket innebär att du bara betalar för de bokningar som görs via oss.
 

 

City_outline